E-mail Marketing

[gaze_page_title]

E-MAIL MARKETING-UL ESTE CEL MAI PUTERNIC INSTRUMENT DE FIDELIZARE

Unul dintre mediile online verificate zilnic de majoritatea utilizatorilor de internet este mailul.

Marketing

Vanzare

Fidelizare

Ce presupune e-mail marketing-ul?

Principala activitate de e-mail marketing se ocupa cu creare unei liste de abonati care isi dau acordul in acest sens, pentru a primi informatii relevante in forma unui newsletter cu design atractiv.

Statusul de abonat al unui newsletter ofera sansa clientilor sa fie primii care afla despre noutatile si ofertele promotionale pe care le oferi. Recomandam contractarea unei echipe specializate in aceasta activitate, deoarece, cu toate ca e-mail marketing-ul aduce rezultate importante pentru afacerea ta, acesta poate constitui si un dezavantaj. Daca metodele utilizate sunt nepotrivite, acest lucru poate indeparta clientii.

Echipa Real Marketing efectueaza constant teste pentru a putea genera solutii de succes. Numeroase afaceri produc venituri de milioane de euro numai prin e-mail, iar noi iti vom arata exact metodele pe care ei le folosesc.

Real Marketing ofera urmatoarele activitati de e-mail marketing:

  • Realizarea de continut pentru e-mail (text, imagine, link-uri)
  • Managementul listei de abonati/clienti
  • Statistici (impact, rata de deschidere, conversii)
  • Design grafic pentru newsletter
  • Selectarea tipului de continut necesar
  • Expedierea mesajelor prin servere dedicate (asigura intrarea mesajului in Inbox si citirea acestuia)

Solutiile pe care ti le oferim te ajuta sa nu neglijezi clientii actuali, in timp ce te concentrezi si pe atragerea celor noi. Procesul de e-mail marketing poate fi automatizat in acest sens, oferindu-ti cea mai profitabila metoda pentru pastrarea clientilor noi si cresterea atasamentului fata de brand.

Vom corela e-mail marketing-ul cu elementele Social Media pentru a-ti putea creste baza de clienti intr-un timp record, cu un efort minim.

Ne poti oferi detalii cu privire la afacerea sau ideea ta la office@realmarketing.ro

Vreti sa aflati mai multe despre Real Marketing, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@realmarketing.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Interesați de a lucra cu noi? Suntem gata să începem

Contactați-ne acum!

CERERE OFERTA

Sună-ne sau completează formularul de mai jos și te vom contacta. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

    Call Now Button