Magazine online

[gaze_page_title]

Realizam magazine online, incepand de la zero sau prin folosirea unor platforme precum: WordPress, OpenCart, PresaShop, Magento si alte solutii online.

Design personalizat

Mobile friendly

Securitate ridicata

Magazine online create special pe nevoile si dorintele tale

Pentru ca un magazine online sa aiba succes, este nevoie de atentie si timp pentru etapele de constructie a site-uluisi de promovare.

Agentia Real Marketing a indrumat in acest sens zeci de clienti care au dorit sa isi dezvolte o afacere in e-commerce. Am asitat magazine online inca de la alegerea primelor produse, pana la dezvoltarea solutiilor si metodelor de management in vederea cresterii vanzarilor.

Ce zici de un magazin online care sa iti aduca venit?

Pregatim si oferim solutii accesibile si personalizate fiecarui client, in functie de dorintele si nevoile acestuia, pentru realizarea unui magazin online. Te vom asista si te vom sfatui in alegerea celei mai bune platforme pentru tipul de afacere pe care o detii. Totodata, vom elabora strategii de dezvoltare si promovare, prin care sa obtii cat mai multi clienti fideli…si evident, venituri mari.

De-a lungul timpului, am dezvoltat strategii si am create magazine virtuale pentru diverse domenii de activitate: incepand la de florarii, pana la petshop-uri. Asa ca nu iti faci griji, vom gasi varianta cea mai buna pentru orice produse sau servicii vei pune in vanzare!

Stratgia noastra in ceea ce priveste magazinele virtuale se bazeaza pe a oferi clientului o experienta de navigare placuta, gasind tot ceea ce are nevoie cu un simplu click.

Cateva dintre metodele folosite de echipa noastra in crearea magazinelor virtuale:

  • Optimizare SEO
  • Campanii Google Adwords
  • Campanii Social Media
  • E-mail Marketing
  • Alte metode de promovare online.

Vreti sa aflati mai multe despre Real Marketing, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@realmarketing.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Interesați de a lucra cu noi? Suntem gata să începem

Contactați-ne acum!

CERERE OFERTA

Sună-ne sau completează formularul de mai jos și te vom contacta. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

    Call Now Button