Servicii Copywriting

[gaze_page_title]

Servicii copywriting

Oferim servicii de copywriting – SEO Content Writing – Creare Continut pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Creare continut

Redactare texte

Optimizare continut

SERVICII COPYWRITING

Fiecare cuvant dintr-un text de vanzare trebuie sa starneasca interesul, sa duca cititorul cu un pas mai aproape de decizia de cumparare si sa indemne la actiune.

Textul – cel mai bun agent de vanzari

Textul este prezent 24 de ore din 24 si poate ajunge acolo unde tu nu poti. Odata creat in mod persuasiv, concis si eficient, textul afacerii tale va actiona continuu, fara a fi nevoie de prea multe modificari si interventii ulterioare.

De ce ai nevoie de un Copywriter?

Un Copywriter nu se ocupa doar cu crearea textelor, ci el are sarcina de a intelege nevoile afacerii tale si de a prezenta produsele si serviciile pe care le oferi intr-o forma atractiva potentialilor clienti. Un Copywriter va alege vocea si stilul de adresare potrivite pentru modelul tau de afacere, texte congruente cu strategia generala de marketing a companiei si prezentarea atractiva a continutului.

In prezent realizam servicii de copywriting pe o retea de site-uri proprii unde ne puteti urmari activitatea:

www.mamasisotie.ro
www.stirila.com
www.agrohub.ro
www.blogville.ro
www.convins.ro

Vreti sa aflati mai multe despre Real Marketing, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@realmarketing.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Interesați de a lucra cu noi? Suntem gata să începem

Contactați-ne acum!

CERERE OFERTA

Sună-ne sau completează formularul de mai jos și te vom contacta. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

    Call Now Button