Site-uri Prezentare

[gaze_page_title]

Realizam site-uri de prezentare cu design interesant, creativ, dar si usor de folosit, care vine insotit de consultanta web.

Design personalizat

Mobile friendly

Optimizare performante

Design si castiguri din vanzare intr-un singur site bine gandit

Realizam site-uri pornind de la o idee a clientului si ajungem astfel la rezultate foarte bune. Desigur, pentru a ne da seama cat mai bine de aspectul ideal, oferim consultanta gratuita. In acest fel noi vom descoperi obiectivele si dorintele clientilor nostri…pe care apoi le punem in aplicare!

Mereu la timp

Nu ratam niciun deadline pentru ca ne dorim sa te bucuri de site cat mai repede. Totodata, echipa noastra lucreaza cu atentie, astfel incat rezultatele sa fie unele bune. Si poate, de ce nu, iti recuperezi investitia chiar inainte sa achiti factura!

Publicitate de calitate

Echipa noastra SEO este specializata in aducerea in primele rezultate Google a produselor si serviciilor. Punem la dispozitia fiecarui client servicii de publicitate bazate pe campanii Adwords, realizate de specialisti certificati Google. Prin publicitatea eficienta, site-ul va atrage un numar mare de clienti si va obtine astfel rezultate concrete.

Preturi diverse si accesibile

Iti punem la dispozitie preturi accesibile pentru orice buget si oferim diferite modalitati de plata. Scopul nostru este sa te ajutam astfel sa pornesti un business sau sa il dezvolti pe cel existent.

Design si continut unic

Intotdeauna un site bine organizat si interesant, a vandut cel mai mult. Asa ca asta ne dorim si noi pentru tine: un site cu un aspect si continut bun de care sa fii mandru…si care sa vanda!
De-a lungul timpului, am realizat faptul ca un site organizat, simplu, curat si frumos atrage mai mult atentia clientilor, asa ca si vanzarile vor fi in crestere.
Dispunem de oameni pregatiti in acest sens, care vor avea grija si de ambalajul site-ului, dar si de continutul acestuia.

Tehnologii noi si performante

Ne place sa fim la curent cu tot ce e nou in materie de tehnologii web. Folosim unelte performante de realizare a site-ului si ne adaptam tendintelor moderne. Avem grija ca fiecare site sa arate bine, sa functioneze corect, sa se incarce rapid si sa fie vizualizat de pe orice tip de dispozitiv.

Serviciu complet si comunicare

Suntem alaturi clientilor nostri inca de la inceput, in toate etapele necesare. Astfel, oferim consultanta pentru: alegerea si achizitionarea domeniului web, achizitionarea pachetului de gazduire, campanii de promovare, masurarea rezultatelor.
Comunicam frecvent cu clientul pentru a ne sfatui si pentru a afla si parerea acestuia. Consideram ca un site nu poate fi imbunatatit fara a tine cont de ideile clientului.

Vreti sa aflati mai multe despre Real Marketing, serviciile oferite sau doriti o cotatie pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne astazi la 0733.982.759 sau office@realmarketing.ro! Abia asteptam sa vorbim despre proiectul dumneavoastra.

Interesați de a lucra cu noi? Suntem gata să începem

Contactați-ne acum!

CERERE OFERTA

Sună-ne sau completează formularul de mai jos și te vom contacta. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

    Call Now Button